Στόχος μας η Πληρότητα του Ακινήτου σας

Σας βοηθάμε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη από την εκμετάλλευση του ακίνητου σας. Αναλαμβάνουμε τη πλήρη διαχείριση κρατήσεων του ακινήτου σας έχοντας ως μοναδικό στόχο έναν: Την αύξηση των απευθείας κρατήσεων, χωρίς κόστος προμήθειας σε τρίτους παρόχους! Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα και εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα για εσάς και το ακίνητο σας! 
e-bnb services

Οι υπηρεσίες μας

Καταχώρηση ακινήτου

Καταχωρούμε το ακίνητο σας στις κατάλληλες πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Με τη χρήση στοιχείων Μάρκετιγνκ & Πωλήσεων διαμορφώνουμε το προφίλ του ακινήτου σας ώστε να προσελκύει το μέγιστο αριθμό επισκεπτών.

Διαχείριση Κρατήσεων

Όλες οι κρατήσεις από τα πολλαπλά κανάλια ενοικίασης συγχρονίζονται σε πραγματικό χρόνο σε ενιαίο σύστημα παρακολούθησης κρατήσεων.Με την υπηρεσία αυτή της e-bnb, το πρόβλημα των διπλών κρατήσεων αποτελεί παρελθον!

Ενημέρωση Ιδιοκτητών

Παρέχουμε στους ιδιοκτήτες ακινήτων τη πρόσβαση στο προσωπικό ημερολόγιο κρατήσεων του ακινήτου τους, για να έχουν σε πραγματικό χρόνο την πλήρη εικόνα για τη πορεία των εσόδων, τα κανάλια κρατήσεων και το ποσοστό πληρότητας του ακινήτου.

24/7 Εξυπηρέτηση

Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη επικοινωνία (τηλεφωνικά και γραπτώς) με όλους τους ενδιαφερόμενους και πελάτες σε τρεις γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά) παρέχοντας πληροφορίες για το ακίνητο, τη διαμονή τους και τη περιοχή.

After Sales

Μετά το Check-Out αναλαμβάνουμε την επικοινωνία για θετικές κριτικές, παραμένουμε σε επαφή με τους πελάτες σας με τη χρήση του email marketing και φροντίζουμε να τους παρέχουμε τροπους για να κλείσουν ξανά τη διαμονή τους στο ακίνητο σας.

Website & Social Media

Δημιουργούμε ιστοσελίδα του ακινήτου σας με σύστημα για απευθείας κρατήσεις, χωρίς επιπλέον προμήθεια σε τρίτους παρόχους. Σε συνδυασμό με δυνατή παρουσία στα Social Media, πετυχαίνουμε αύξηση επισκεψιμότητας και των απευθείας κρατήσεων.

Τι λένε ευχαριστημένοι πελάτες μας

5/5
Nestor Luxury Villas
Nestor Luxury VillasBoutique Resort in Messinia,Greece
Read More
Ως ιδιοκτήτες του Nestor Luxury Villas Resort, έχουμε μόνο καλά λόγια να πούμε για τη συνεργασία μας με την e-bnb.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε με την e-bnb, αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά επαγγελματική και αξιόπιστη εταιρεία. Οι υπηρεσίες που μας παρέχουν είναι υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικές.

Επιπλέον, οι επικοινωνιακές δεξιότητες της ομάδας της e-bnb και ειδικότερα της Βίλμας είναι εξαιρετικές. Είναι πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας και να μας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.

Επίσης, τονίζουμε την αξιοπιστία της e-bnb όσον αφορά τη διαχείριση των κρατήσεων μας. Ποτέ δεν είχαμε προβλήματα ή ασυνεννοησίες με τις κρατήσεις που διαχειρίζονται για εμάς.

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την εταιρεία αυτή σε άλλους επιχειρηματίες που επιθυμούν να διαχειρίζονται με επιτυχία τις κρατήσεις των καταλυμάτων τους. Οι υπηρεσίες τους είναι υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικές.
Villa Vicanti
Villa VicantiLuxury Villa Rental in Messinia,Greece
Read More
Η Villa Vicanti συνεργάζεται με την e-bnb και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας.Η e-bnb αποτελεί πραγματικά αξιόπιστο και επαγγελματικό συνεργάτη για εμάς.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που ξεχωρίζουμε σε αυτήν τη συνεργασία είναι η εξαιρετική επικοινωνία που διατηρούμε. Η ομάδα της e-bnb είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις μας και να βοηθήσει σε οποιαδήποτε ανάγκη έχουμε.

Επιπλέον, η e-bnb διακρινόταν για την ευελιξία και την ικανότητά της να προτείνει τιμολογιακές πολιτικές που προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες ανάγκες μας και την εποχή. Αυτό μας έχει βοηθήσει να βελτιστοποιήσουμε τα έσοδά μας και να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες μας.

Συνολικά, η e-bnb είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Villa Vicanti με αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Αναμφίβολα, τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε άλλους επιχειρηματίες που αναζητούν μια αξιόπιστη εταιρεία διαχείρισης κρατήσεων και συνεργασία προς το δικό τους συμφέρον.
Previous
Next
ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Χρήσιμα Εργαλεία

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να έχετε πληρότητα κρατήσεων για το ακίνητο σας. Με την πολυετή εμπειρία μας γνωρίζουμε πως και που να προβάλουμε το ακίνητο σας για να προσελκύσουμε το κατάλληλο κοινό για το Ακίνητο σας

01

Website

Το πιο απαραίτητο εργαλείο για τη προώθηση του ακινήτου σας! Ο καλύτερος τρόπος για μείωση κόστους προμήθειας είναι η δημιουργία ιστοσελίδας με δυνατότητα απευθείας κρατήσεων.
02

Airbnb

Η Airbnb είναι μια διαδικτυακή αγορά που συνδέει άτομα που θέλουν να νοικιάσουν τα σπίτια τους με άτομα που αναζητούν καταλύματα σε συγκεκριμένες τοποθεσίες.Ιδανική για οικογένειες και digital nomads
03

Booking.com

Ως μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές αγορές στον κόσμο η Booking.com δίνει τη δυνατότητα στα ακίνητα σε όλο τον κόσμο να προσεγγίσουν ένα παγκόσμιο κοινό και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.
04

Tripadvisor

Η Tripadvisor, Inc. είναι μια αμερικανική διαδικτυακή ταξιδιωτική εταιρεία που διαχειρίζεται έναν ιστότοπο και μια εφαρμογή για κινητά με σύγκριση αγορών και online κρατήσεις ξενοδοχείων και κρατήσεις για μεταφορά, διαμονή, ταξιδιωτικές εμπειρίες και εστιατόρια.
05

Social Media

Το Facebook αποτελεί το μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τους περισσότερους χρήστες παγκοσμίως και κατόπιν τούτου ένα δυνατό εργαλείο για τη προώθηση της επιχείρησης σας, ενώ το Instagram έχει γίνει ένας ιδιαίτερα δημοφιλής τρόπος σύνδεσης με το κοινό.
06

Google

Η Google προσφέρει μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία στους ιδιοκτήτες ακινήτων που τους βοηθούν να προβάλουν την τουριστική τους επιχείρησή και να βοηθήσουν πιθανούς επισκέπτες να εντοπίσουν γρήγορα το ακίνητο και να κλείσουν εύκολα τη διαμονή τους.
SIR EASY - BOOK YOUR STAY
SIR COMFY - BOOK YOUR STAY
SIR GRAND - BOOK YOUR STAY
SIR T RESIDENCE - CHECK AVAILABILITY