Τέλειο-Check-in-και-Check-out-e-bnb-online-rental-management

Οδηγός για Τέλειο Check-in και Check-out

Το check-in και το check-out αποτελούν βασικές στιγμές σε κάθε εμπειρία βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτου. Ως ιδιοκτήτης, η ομαλή διεξαγωγή αυτών των διαδικασιών είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία θετικής εμπειρίας για τους επισκέπτες σας. Εδώ είναι μερικές αναλυτικές συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές που μπορείτε να ακολουθήσετε γιατο Τέλειο Check-in και Check-out:

Check-in

Τέλειο-Check-in-και-Check-out-e-bnb-online-rental-management

Παρέχετε Λεπτομερείς  για το Τέλειο Check-in και Check-out

Παρέχετε στους επισκέπτες σας ακριβείς οδηγίες για το πώς να φτάσουν στο ακίνητο. Περιλαμβάνετε σαφείς οδηγίες για το πού θα βρουν το κλειδί ή τον κωδικό πρόσβασης, καθώς και τυχόν ειδικές οδηγίες για την είσοδο (όπως ασφάλεια, ασανσέρ κλπ.). Αυτό μειώνει τον κίνδυνο σύγχυσης και καθυστερήσεων.

Προ-Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με τους επισκέπτες σας λίγες ημέρες πριν από την άφιξή τους. Επιβεβαιώστε την ώρα άφιξης, και παράσχετε πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία check-in. Αυτό δημιουργεί αίσθηση προετοιμασίας και αναμονής.

Επιλογή Αυτοελέγχου

Εάν είναι εφικτό, σκεφτείτε να προσφέρετε επιλογή αυτοελέγχου. Αυτό επιτρέπει στους επισκέπτες να εισέρχονται στο ακίνητο χωρίς εσάς, μέσω κλειδιού ή κωδικού. Αυτή η επιλογή είναι ειδικά βολική για φιλοξενίες με αργές ώρες άφιξης.

Ευελιξία check-in

Προσαρμογή στις αλλαγές στην ώρα άφιξης. Επιπλέον ζητήστε από τους επισκέπτες σας να ενημερώνουν για αλλαγές και προσαρμόστε τις οδηγίες σας ανάλογα. Η ευελιξία σάς βοηθά να διατηρήσετε την ευχαρίστηση των επισκεπτών σας.

Διαθεσιμότητα check-in

Παραμείνετε διαθέσιμοι για ερωτήσεις που μπορεί να έχουν οι επισκέπτες σας κατά την άφιξη. Παρέχετε επίσης επαρκείς πληροφορίες επικοινωνίας. Αυτό δείχνει φροντίδα και διαθεσιμότητα για βοήθεια.

Καλωσόρισμα

Καλωσορίστε τους επισκέπτες με ένα μικρό δώρο ή προσωπικό μήνυμα. Συνεπώς αυτό δημιουργεί θετική πρώτη εντύπωση και κάνει τους επισκέπτες να νιώθουν ευπρόσδεκτοι.

Check-out

Τέλειο-Check-in-και-Check-out-e-bnb-online-rental-management

Καθορίστε την Ώρα Check-out

Προσδιορίστε σαφώς την ώρα check-out και ενημερώστε τους επισκέπτες σας εκ των προτέρων. Επίσης αυτό μειώνει την πιθανότητα σύγχυσης και παρεξηγήσεων.

Επικοινωνία Πριν το Check-out

Επικοινωνήστε με τους επισκέπτες σας μία ή δύο ημέρες πριν από το check-out για να επιβεβαιώσετε την ώρα αναχώρησης και να τους υπενθυμίσετε τη διαδικασία.

Επιθεώρηση Καταλύματος

Επιθεωρήστε το ακίνητο μετά την αναχώρηση των επισκεπτών. Ωστόσο ελέγξτε για πιθανές ζημιές ή αντικείμενα που μπορεί να έχουν αφήσει.

Οδηγίες για Check-out

Παράσχετε σαφείς οδηγίες για το πώς να κλείσουν και να αφήσουν το ακίνητο. Εξηγήστε τη διαδικασία επιστροφής κλειδιών ή κωδικού πρόσβασης.

Συνεχίστε την Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με τους επισκέπτες μετά το check-out. Ευχαριστήστε τους για τη διαμονή τους και ζητήστε τα σχόλιά τους για την εμπειρία τους.

Αναθεωρήστε την Εμπειρία

Αναλύστε τα σχόλια και τις αξιολογήσεις των επισκεπτών. Επίσης χρησιμοποιήστε αυτά τα δεδομένα για τη βελτίωση της προσφερόμενης εμπειρίας στο μέλλον.

Τέλειο-Check-in-και-Check-out-e-bnb-online-rental-management

Συμπεραίνοντας  για το Τέλειο Check-in και Check-out

Το check-in και το check-out είναι καίρια στοιχεία για την επιτυχημένη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτου. Επιβάλλεται να διατηρείτε τη σαφήνεια, την επικοινωνία και την ευελιξία σε αυτές τις διαδικασίες. Συνεπώς με τη σωστή προετοιμασία και προσοχή στις λεπτομέρειες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια άριστη εμπειρία για τους επισκέπτες σας, να προάγετε την επαναληπτικότητα και να απολαμβάνετε θετικές αξιολογήσεις και ανατροφοδότηση.

Αν θέλετε αύξηση κρατήσεων και εσόδων...

Μία είναι η λύση. Απευθυνθείτε στην e-bnb.gr, που εκτός από την καταχώρηση του ακινήτου σας, σας προσφέρει :

  • καταχώρηση ακινήτου στις κατάλληλες πλατφόρμες
  • διαχείριση κρατήσεων με μηδενικό ρίσκο διπλοκράτησης
  • επικοινωνία πελατών πριν και μετά τη διαμονή τους
  • δωρεάν online προώθηση με τα εργαλεία της e-bnb
  • δυνατή παρουσία και προβολή στα Social Media
  • ανάπτυξη σωστού πελατολογίου
  • περισσότερες κρατήσεις
  • αυξημένα κέρδη έως +60%

Πως μπορεί να σας βοηθήσει η e-bnb.gr

Αναλαμβάνουμε για εσάς ό,τι χρειάζεται το ακίνητο σας για να αυξήσετε τη πληρότητα και το κέρδος από τη βραχυχρόνια μίσθωση  :  καταχώρηση και διαχείριση πλατφορμών όπως Booking, Airbnb, κατασκευή και διαχείριση ιστοσελίδας για απευθείας κρατήσεις, Social Media (Facebook & Instagram), επικοινωνία με τους πελατες πριν τη κράτηση / κατα τη διάρκεια της διαμονής τους και μετά την αναχώρηση τους και εξειδικευμένες τεχνικές Μάρκετινγκ και Πωλήσεων για τα μέγιστα αποτελέσματα σε πληροτητα και κερδοφορία.

 

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού μαζί μας για να σας συζητήσουμε τις ανάγκες της δικής σας τουριστικής επιχείρησης και να σας ενημερώσουμε για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε να αυξήσετε τα έσοδα σας .

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Φόρμα Επικοινωνίας


Για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram και μείνετε πάντα ενημερωμένοι για αποτελεσματικότερη διαχείριση ακινήτων.