Θετικές-Κριτικές-στη-Βραχυχρόνια-Μίσθωση-e-bnb

Πως Να Πετύχετε Θετικές Κριτικές στη Βραχυχρόνια Μίσθωση

Η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων έχει εξελιχθεί σε μια δημοφιλή επιλογή για τόσο τους ταξιδιώτες που αναζητούν άνετη διαμονή σε διακοπές, όσο και για επαγγελματικά ταξίδια. Η αυξημένη δημοφιλία αυτής της μορφής φιλοξενίας οφείλεται σε διάφορους λόγους. Καταρχάς, η βραχυχρόνια μίσθωση προσφέρει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να ζήσουν σαν ντόπιοι. Αντί να περνούν τις διακοπές τους σε ανώνυμα δωμάτια ξενοδοχείου, μπορούν να διαμείνουν σε γνήσια γειτονιές, να μαγειρέψουν τα δικά τους γεύματα και να αισθανθούν πιο συνδεδεμένοι με τον προορισμό τους. Αυτό οδηγεί συχνά σε θετικές κριτικές στη βραχυχρόνια μίσθωση, καθώς οι ενοικιαστές αξιολογούν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει αυτή η μορφή φιλοξενίας.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων που στοχεύουν στις θετικές κριτικές στη βραχυχρόνια μίσθωση τους, πρέπει να λάβουν υπόψη τους τα εξής:

Επικοινωνία και φιλοξενία

Θετικές-Κριτικές-στη-Βραχυχρόνια-Μίσθωση-e-bnb

Ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζει μια εταιρεία διαχείρισης είναι πολύ σημαντικός γιατι....

Είναι σημαντικό να είστε προσβάσιμος και φιλόξενος. Ανταποκριθείτε γρήγορα στα μηνύματα και τις ερωτήσεις των ενοικιαστών. Υποδεχθείτε τους προσωπικά και δώστε τους πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο και τη γειτονιά. Η επικοινωνία και η φιλοξενία αποτελούν κρίσιμο μέρος της διαδικασίας της βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων και μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εμπειρία των ενοικιαστών.

Εδώ είναι μερικά σημαντικά στοιχεία που αξίζει να ληφθούν υπόψη:

1.Γρήγορη Και Φιλική ανταπόκριση:

Οι ταξιδιώτες εκτιμούν την άμεση ανταπόκριση. Απαντήστε στα μηνύματα και στα αιτήματά τους το συντομότερο δυνατόν. Αυτό μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι είστε προσιτοί και πρόθυμοι να βοηθήσετε.

2.Προσωπική Υποδοχή:

Όταν οι ενοικιαστές φτάνουν, η προσωπική υποδοχή μπορεί να κάνει τη διαφορά. Επιδείξτε θετική ενέργεια και δώστε τους μια επισκόπηση του ακινήτου. Αν είναι δυνατό, προσφέρετε οδηγίες σχετικά με τη γειτονιά και τις τοπικές αξιοθέατα.

3.Παροχή Πληροφοριών:

Παράσχετε σημαντικές πληροφορίες για το ακίνητο και τη διαμονή. Αυτές περιλαμβάνουν τον κωδικό Wi-Fi, τις οδηγίες χρήσης των ηλεκτρικών συσκευών, τους κανόνες του ακινήτου και πληροφορίες εκτάκτου ανάγκης.

4.Διαθεσιμότητα:

Είναι σημαντικό να είστε διαθέσιμοι για τυχόν απορίες ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της διαμονής. Παρέχετε έναν αριθμό επικοινωνίας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ενοικιαστές.

5.Εξατομικευμένες Συμβουλές:

Αν έχετε το χρόνο και το ενδιαφέρον, δώστε εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με τη διαμονή τους. Αναφέρετε τα τοπικά εστιατόρια, τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν.

Στην τελική ανάλυση, η φρόντιση για την επικοινωνία και τη φιλοξενία μπορεί να δημιουργήσει μια θετική εμπειρία για τους ενοικιαστές, να τους κάνει να αισθάνονται ευπρόσδεκτούς και να τους ενθαρρύνει να αφήσουν κριτικές 5 αστέρων για το ακίνητό σας.

Η Σημασία της Καθαριότητας

Θετικές-Κριτικές-στη-Βραχυχρόνια-Μίσθωση-e-bnb

Βεβαιωθείτε ότι το ακίνητο είναι καθαρό και περιποιημένο. Προσφέρετε καθαρές πετσέτες, σεντόνια και είδη προσωπικής φροντίδας. Η καθαριότητα αποτελεί θεμέλιο λίθο για τη δημιουργία μιας θετικής εμπειρίας για τους ενοικιαστές. Όταν διατηρείτε το ακίνητό σας σε άψογη κατάσταση και παρέχετε τακτικές υπηρεσίες καθαρισμού, αυξάνετε τις πιθανότητες να λάβετε κριτικές 5 αστέρων και να επιστρέψουν οι ενοικιαστές.

Εδώ είναι μερικές σημαντικές συμβουλές σχετικά με την καθαριότητα:

1.Βασική Καθαριότητα:

Καθαρίστε προσεκτικά το ακίνητο πριν από την άφιξη των ενοικιαστών. Αυτό περιλαμβάνει τον καθαρισμό των πατωμάτων, των επιφανειών, των παραθύρων και των μικρών λεπτομερειών.

2.Αλλαγή Σεντονιών και Πετσετών:

Παρέχετε καθαρά σεντόνια, πετσέτες και σκεπάσματα κρεβατιών για κάθε νέο ενοικιαστή. Είναι σημαντικό να προσφέρετε αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

3.Είδη Προσωπικής Φροντίδας:

Παρέχετε βασικά είδη προσωπικής φροντίδας όπως σαπούνι, σαμπουάν, λοσιόν σώματος και χαρτί υγείας.

4.Προσοχή στις Λεπτομέρειες:

Σημαντικό είναι να δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες, όπως την καθαριότητα των νεροχύτην, των χώρων μαγειρέματος και των τουαλετών.

5.Επικοινωνία με Επαγγελματία Καθαριότητας:

Εάν είναι απαραίτητο, σκεφτείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία καθαριότητας για να διασφαλίσετε την ποιότητα και την συνέπεια της καθαριότητας.

Με την προσοχή στην καθαριότητα, δημιουργείτε μια αίσθηση εμπιστοσύνης και ευελιξίας για τους ενοικιαστές, που συνεισφέρει σημαντικά στην επίτευξη κριτικών 5 αστέρων και την διατήρηση της δημοφιλίας του ακινήτου σας.

Επιπλέον ανέσεις Ανάλογα με τον τύπο του ακινήτου και την τοποθεσία

Θετικές-Κριτικές-στη-Βραχυχρόνια-Μίσθωση-e-bnb

Σκεφτείτε να προσφέρετε επιπλέον ανέσεις όπως δωρεάν Wi-Fi, πλυντήριο ρούχων, κουζίνα εξοπλισμένη με σκεύη και συσκευές, καθώς και κλιματισμό ή θέρμανση, ανάλογα με την εποχή. Η παροχή επιπλέον ανέσεων στους ενοικιαστές μπορεί να καταστήσει τη διαμονή τους ακόμη πιο ευχάριστη και να συμβάλει στην απόκτηση κριτικών 5 αστέρων.

 • Δωρεάν Wi-Fi: Το δωρεάν Wi-Fi είναι πλέον αναμενόμενο και συχνά απαραίτητο για τους ταξιδιώτες. Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση είναι αξιόπιστη και ταχεία.
 • Πλυντήριο Ρούχων: Εάν το ακίνητό σας διαθέτει πλυντήριο ρούχων, αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ενοικιαστές, ιδίως για μακρά διαμονή.
 • Καλά Εξοπλισμένη Κουζίνα: Μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα με σκεύη, σκεύη μαγειρέματος και συσκευές (όπως φούρνο, μικροκυμάτων, καφετιέρα κ.λπ.) επιτρέπει στους ενοικιαστές να προετοιμάσουν γεύματα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
 • Κλιματισμός ή Θέρμανση: Ανάλογα με την περιοχή και την εποχή, οι ενοικιαστές εκτιμούν τη δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας στο ακίνητο για άνετη διαμονή.
 • Καλός Εξοπλισμός για Διασκέδαση: Ένα σύστημα ψυχαγωγίας όπως τηλεόραση, καλωδιακή/δορυφορική τηλεόραση, ή DVD player μπορεί να προσφέρει ψυχαγωγία στους ενοικιαστές.
 • Στοιχεία για Τοπικές Δραστηριότητες: Παρέχετε πληροφορίες για τοπικές δραστηριότητες, αξιοθέατα, εστιατόρια και μπαρ στην περιοχή για να βοηθήσετε τους ενοικιαστές να ανακαλύψουν τον προορισμό τους.

Οι επιπλέον ανέσεις μπορούν να δημιουργήσουν μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής και να συμβάλουν στην επίτευξη κριτικών 5 αστέρων. Είναι σημαντικό να προσαρμόσετε τις ανέσεις στις ανάγκες και τις δυνατότητες του ακινήτου σας, προσφέροντας έναν εξαιρετικό τρόπο φιλοξενίας.

Η ευελιξία στο check-in και check-out

Συνεργαστείτε με τους ενοικιαστές όσον αφορά το check-in και το check-out ώρες, και προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι όσον αφορά τις ανάγκες τους. Η ευελιξία όσον αφορά το check-in και το check-out είναι κλειδί για να δημιουργήσετε θετικές εμπειρίες για τους ενοικιαστές σας.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι που μπορείτε να είστε ευέλικτοι και να προσφέρετε τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση:

α.Συζητήστε το Check-In και το Check-Out: Κατά την επικοινωνία με τους ενοικιαστές, ρωτήστε τους για τα σχέδιά τους και πότε θα ήθελαν να έρθουν και να φύγουν. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις που τους ταιριάζουν.

β.Αναφέρετε την Ευελιξία στην Περιγραφή: Αναφέρετε στην περιγραφή του ακινήτου σας ότι είστε ευέλικτοι όσον αφορά τις ώρες άφιξης και αναχώρησης και ότι είστε διατεθειμένοι να συζητήσετε ατομικά τις ανάγκες των ενοικιαστών.

γ.Διαχείριση του Προγραμματισμού: Προσπαθήστε να οργανώσετε τον προγραμματισμό των αναχωρήσεων και άφιξεων έτσι ώστε να είναι δυνατές ευέλικτες ώρες για τους ενοικιαστές.

δ.Εφεδρική Αποθήκευση Αποσκευών: Εάν είναι δυνατό, προσφέρετε έναν ασφαλή χώρο για την αποθήκευση των αποσκευών των ενοικιαστών σε περίπτωση που ναυλώνουν νωρίς ή αναχωρούν αργά.

Η ευελιξία στο check-in και check-out μπορεί να κάνει τη διαμονή των ενοικιαστών πιο άνετη και ευχάριστη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ευχαριστημένους ενοικιαστές που θα αφήσουν θετικές κριτικές και ενδέχεται να επιστρέψουν στο ακίνητό σας στο μέλλον.

Εν τέλει, η διαχείριση ακινήτου βραχυχρόνιας μίσθωσης δεν αφορά μόνο τη διαχείριση του ακινήτου, αλλά και τη δημιουργία μιας εμπειρίας διαμονής που θα μείνει αξέχαστη στους ενοικιαστές. Επενδύοντας σε φροντίδα, συντήρηση και φιλοξενία, μπορείτε να κατακτήσετε την εμπιστοσύνη των ενοικιαστών και να διακριθείτε στον ανταγωνιστικό χώρο της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Με αυτήν την προσέγγιση, μπορείτε να διαμορφώσετε μια επιτυχημένη και βιώσιμη δραστηριότητα με θετικές κριτικές στη βραχυχρόνια μίσθωση σας, που θα εξυπηρετεί τους ενοικιαστές σας και θα σας φέρει επιτυχία στον τομέα.
Οι ικανοποιημένοι ενοικιαστές είναι οι καλύτεροι πρέσβεις για το ακίνητό σας. Όταν απολαμβάνουν τη διαμονή τους και λαμβάνουν υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης, είναι πολύ πιθανό να επιστρέφουν στο μέρος σας και να το συνιστούν σε φίλους και οικογένεια. Οι θετικές κριτικές και η καλή φήμη μπορούν να αυξήσουν τον αριθμό των κρατήσεων και να δημιουργήσουν ένα σταθερό κοινό ενοικιαστών.

Αν θέλετε αύξηση κρατήσεων και εσόδων...

Μία είναι η λύση. Απευθυνθείτε στην e-bnb.gr, που εκτός από την καταχώρηση του ακινήτου σας, σας προσφέρει :

 • καταχώρηση ακινήτου στις κατάλληλες πλατφόρμες
 • διαχείριση κρατήσεων με μηδενικό ρίσκο διπλοκράτησης
 • επικοινωνία πελατών πριν και μετά τη διαμονή τους
 • δωρεάν online προώθηση με τα εργαλεία της e-bnb
 • δυνατή παρουσία και προβολή στα Social Media
 • ανάπτυξη σωστού πελατολογίου
 • περισσότερες κρατήσεις
 • αυξημένα κέρδη έως +60%

Πως μπορεί να σας βοηθήσει η e-bnb.gr

Αναλαμβάνουμε για εσάς ό,τι χρειάζεται το ακίνητο σας για να αυξήσετε τη πληρότητα και το κέρδος από τη βραχυχρόνια μίσθωση  :  καταχώρηση και διαχείριση πλατφορμών όπως Booking, Airbnb, κατασκευή και διαχείριση ιστοσελίδας για απευθείας κρατήσεις, Social Media (Facebook & Instagram), επικοινωνία με τους πελατες πριν τη κράτηση / κατα τη διάρκεια της διαμονής τους και μετά την αναχώρηση τους και εξειδικευμένες τεχνικές Μάρκετινγκ και Πωλήσεων για τα μέγιστα αποτελέσματα σε πληροτητα και κερδοφορία.

 

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού μαζί μας για να σας συζητήσουμε τις ανάγκες της δικής σας τουριστικής επιχείρησης και να σας ενημερώσουμε για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε να αυξήσετε τα έσοδα σας .

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Φόρμα Επικοινωνίας


Για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram και μείνετε πάντα ενημερωμένοι για αποτελεσματικότερη διαχείριση ακινήτων.