διαχείριση-κρατήσεων-e-bnb-απογειώσετε-τις κρατήσεις-σας

Εργαλεία για να απογειώσετε τις κρατήσεις σας

Οι βραχυχρόνιες μισθώσεις αποτελούν μια ιδανική επιλογή για ιδιοκτήτες ακινήτων που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τον χώρο τους και να αποκτήσουν εισόδημα από αυτού του τύπου τις μισθώσεις. Όμως, η επιτυχία σε αυτό τον τομέα απαιτεί στρατηγική, προσήλωση και τη χρήση σύγχρονων εργαλείων για να απογειώσετε τις κρατήσεις σας. Σε αυτό το μπλογκ, θα αναλύσουμε τις κορυφαίες συμβουλές και τα εργαλεία για ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρονιων μισθώσεων, που θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε τις ενοικιάσεις σας και να προσφέρετε μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες σας.

Κορυφαία εργαλεία και συμβουλές για ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρονιων μισθώσεων:

1. Επενδύστε στην ψηφιακή παρουσία για να απογειώσετε τις κρατήσεις σας

Ελκυστικός σχεδιασμός ιστοσελίδας.

Διαλέξτε έναν ελκυστικό σχεδιασμό ιστοσελίδας που αντιπροσωπεύει τον χώρο σας και καλλιεργεί την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε να προβάλλετε. Χρησιμοποιήστε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και περιγραφές για να αποτυπώσετε τις καλύτερες πτυχές του ακινήτου σας.

διαχείριση-κρατήσεων-e-bnb

Ευκολία κράτησης.

Διασφαλίστε ότι η διαδικασία κράτησης είναι απλή και ευέλικτη. Κάντε την κράτηση εύκολη με ένα απλό και κατανοητό σύστημα κρατήσεων. Προσφέρετε διαφορετικές επιλογές πληρωμής και ημερομηνιών, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να επιλέξουν εύκολα τις καλύτερες επιλογές για αυτούς.

Συμβουλές και τοπικές πληροφορίες.

Παρέχετε στους επισκέπτες σας πληροφορίες και συμβουλές για την περιοχή σας. Περιγράψτε τις τοπικές αξιοθέατα, τα εστιατόρια και τις δραστηριότητες, προσφέροντας μια αυθεντική τοπική εμπειρία για τους επισκέπτες σας.

Συνδεσιμότητα με κοινωνικά δίκτυα.

Ενσωματώστε τα κοινωνικά δίκτυα στην ιστοσελίδα σας, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να προσελκύσουν νέους πελάτες.

Ελκυστικός σχεδιασμός ιστοσελίδας.

Διαλέξτε έναν ελκυστικό και ευατόμητο σχεδιασμό ιστοσελίδας που αντιπροσωπεύει τον χώρο σας και καλλιεργεί την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε να προβάλλετε. Χρησιμοποιήστε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και περιγραφές για να αποτυπώσετε τις καλύτερες πτυχές του ακινήτου σας.

Ευκολία κράτησης.

Διασφαλίστε ότι η διαδικασία κράτησης είναι απλή και ευέλικτη. Κάντε την κράτηση εύκολη με ένα απλό και κατανοητό σύστημα κρατήσεων. Προσφέρετε διαφορετικές επιλογές πληρωμής και ημερομηνιών, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να επιλέξουν εύκολα τις καλύτερες επιλογές για αυτούς.

Συμβουλές και τοπικές πληροφορίες.

Παρέχετε στους επισκέπτες σας πληροφορίες και συμβουλές για την περιοχή σας. Περιγράψτε τις τοπικές αξιοθέατα, τα εστιατόρια και τις δραστηριότητες, προσφέροντας μια αυθεντική τοπική εμπειρία για τους επισκέπτες σας.

Συνδεσιμότητα με κοινωνικά δίκτυα.

Ενσωματώστε τα κοινωνικά δίκτυα στην ιστοσελίδα σας, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να προσελκύσουν νέους πελάτες.

διαχείριση-κρατήσεων-e-bnb-απογειώσετε-τις κρατήσεις-σας

2. Χρησιμοποιήστε πλατφόρμες κρατήσεων

Εγγραφή και προφίλ.

Εγγραφείτε στις πλατφόρμες και δημιουργήστε ένα ελκυστικό προφίλ για τον χώρο σας. Χρησιμοποιήστε ποιοτικές φωτογραφίες και καλά γραμμένες περιγραφές για να προβάλλετε τον χώρο και τις παροχές σας.

Διαχείριση τιμών και διαθεσιμότητας.

Διαχειριστείτε τις τιμές και τις διαθέσιμες ημερομηνίες στις πλατφόρμες, προσφέροντας ευέλικτες επιλογές για τους επισκέπτες.

Ανταπόκριση και αξιολογήσεις.

Απαντήστε γρήγορα στις αιτήσεις κρατήσεων και παράσχετε ευγενικότητα και εξυπηρέτηση στους πελάτες. Οι θετικές αξιολογήσεις από προηγούμενους πελάτες μπορούν να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη των μελλοντικών επισκεπτών σας.

Προσφορές και εκπτώσεις.

Επίσης χρησιμοποιήστε προσφορές και εκπτώσεις για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες και να αυξήσετε τις κρατήσεις σας.

Ενημερώσεις και ανακοινώσεις.

Κρατήστε τους πελάτες σας ενήμερους για τυχόν αλλαγές ή ανακοινώσεις σχετικά με τον χώρο σας και τις παροχές.

Εγγραφείτε σε δημοφιλείς πλατφόρμες βραχυχρόνιων ενοικιάσεων, όπως Airbnb, Booking.com, ή VRBO, για να διευρύνετε την προβολή και την πρόσβαση σε πελάτες από όλο τον κόσμο.

3. Καλύτερη διαχείριση κρατήσεων

Επιλέξτε λύσεις διαχείρισης κρατήσεων που σας επιτρέπουν να απαντάτε γρήγορα στις αιτήσεις κρατήσεων. Έτσι θα προσφέρετε ευέλικτους χρόνους άφιξης και αναχώρησης, και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το ημερολόγιο των κρατήσεων σας.

Αυτοματοποιημένο σύστημα κρατήσεων.

Χρησιμοποιήστε μια πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων που να είναι αυτοματοποιημένη και να επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας ή των online πλατφορμών.

Γρήγορη ανταπόκριση.

Είναι σημαντικό να απαντάτε γρήγορα στις αιτήσεις κρατήσεων και ερωτήσεις των πελατών. Αν το κάνετε άμεσα, δείχνετε επαγγελματισμό και αυξάνετε τις πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η κράτηση.

Προσφορά ευέλικτων ωρών άφιξης και αναχώρησης.

Δώστε στους πελάτες επιλογές για τον χρόνο άφιξης και αναχώρησης, ώστε να μπορούν να επιλέξουν αυτόν που τους βολεύει καλύτερα.

Ηλεκτρονικό ημερολόγιο.

Χρησιμοποιήστε ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο για να καταγράφετε τις κρατήσεις και να διαχειρίζεστε το πρόγραμμα διαθεσιμότητας του ακινήτου σας.

Αυτόματες ενημερώσεις και υπενθυμίσεις.

Στείλτε αυτόματες ενημερώσεις και υπενθυμίσεις στους πελάτες για την κράτησή τους και τις λεπτομέρειες της διαμονής τους.

4. Προσαρμοστείτε στις ανάγκες των επισκεπτών σας

Προσφέρετε βασικές ανέσεις και επιλογές προσωπικού χώρου, όπως πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο ρούχων και δωρεάν Wi-Fi, για να καλύψετε τις ανάγκες των επισκεπτών σας.

Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Προσφέρετε μια κουζίνα που είναι πλήρως εξοπλισμένη με σκεύη, μαχαιροπίρουνα, μαγειρικά σκεύη και ηλεκτρικές συσκευές, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να ετοιμάζουν τα δικά τους γεύματα και να εξοικονομούν χρήματα από το να φάνε σε εστιατόρια.

Πλυντήριο ρούχων.

Προσφέρετε πρόσβαση σε πλυντήριο ρούχων, καθώς αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό για τους ταξιδιώτες που μπορεί να χρειαστεί να πλύνουν τα ρούχα τους κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Δωρεάν Wi-Fi.

Η πρόσβαση σε δωρεάν Wi-Fi είναι πρακτική και ευπρόσδεκτη, καθώς οι περισσότεροι ταξιδιώτες εξαρτώνται από το internet για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.

Άνετος χώρος ύπνου.

Σιγουρευτείτε ότι ο χώρος ύπνου είναι άνετος και προσφέρει απαραίτητες ανέσεις όπως καλά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και καλή ηχομόνωση για απρόσκοπτο ύπνο.

Προσωπικός χώρος.

Σεβαστείτε τον προσωπικό χώρο των επισκεπτών σας και παρέχετε τους αρκετό χώρο για να απολαύσουν την ιδιωτικότητά τους.

5. Προσφέρετε τοπικές εμπειρίες για να απογειώσετε τις κρατήσεις σας

Δώστε στους επισκέπτες σας πληροφορίες για τις δραστηριότητες και τα αξιοθέατα της περιοχής σας, προσφέροντας τους μια αυθεντική εμπειρία.

Παρέχετε πληροφορίες και χάρτες.

Δώστε στους επισκέπτες σας λεπτομερείς πληροφορίες για τις δραστηριότητες, τα αξιοθέατα και τα εστιατόρια της περιοχής. Παρέχετε τους χάρτες και προτείνετε διαδρομές που μπορούν να ακολουθήσουν για να ανακαλύψουν τα κοντινά αξιοθέατα.

Οργανώστε τοπικές εκδρομές και εμπειρίες.

Συνεργαστείτε με τοπικούς οδηγούς και εταιρείες παροχής υπηρεσιών για να οργανώσετε τοπικές εκδρομές και εμπειρίες, όπως ξεναγήσεις, πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, γευσιγνωσίες, ή μαθήματα παραδοσιακών χειροτεχνιών.

Τοπικές γεύσεις.

Προσφέρετε στους επισκέπτες δείγματα τοπικών γεύσεων, όπως τοπικά προϊόντα, εδέσματα και παραδοσιακά φαγητά. Μπορείτε ακόμη και να τους παρέχετε συνταγές για παραδοσιακά φαγητά που μπορούν να ετοιμάσουν μόνοι τους στην κουζίνα τους.

Ειδικές εκδηλώσεις και εμπειρίες.

Οργανώστε ειδικές εκδηλώσεις και εμπειρίες για τους επισκέπτες σας, όπως μουσικές βραδιές, παραδοσιακούς χορούς, ή διαλέξεις για την τοπική ιστορία και παράδοση.

Ενημέρωση για τοπικές εκδηλώσεις.

Κρατήστε τους επισκέπτες σας ενημερωμένους για τοπικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, όπως φεστιβάλ, αγορές, ή πολιτιστικές εκδηλώσεις.

διαχείριση-κρατήσεων-e-bnb-απογειώσετε-τις κρατήσεις-σας

6. Συλλέξτε αξιολογήσεις

Ζητήστε από τους επισκέπτες σας να αξιολογήσουν την εμπειρία τους και να αφήσουν αξιολογήσεις, προκειμένου να βελτιώσετε τον χώρο και να δείξετε στους μελλοντικούς πελάτες την ποιότητα των ενοικιαζομένων διαμερισμάτων σας.

Ζητήστε ανατροφοδότηση.

Μετά τη λήξη της διαμονής τους, ζητήστε από τους επισκέπτες σας να αξιολογήσουν την εμπειρία τους. Μπορείτε να τους στείλετε μια αυτόματη email με έναν σύνδεσμο προς την πλατφόρμα αξιολόγησης ή απλά να τους δώσετε ένα έντυπο αξιολόγησης πριν αποχωρήσουν.

Ενθαρρύνετε τις αξιολογήσεις.

Προσφέρετε κίνητρα για να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες σας να αφήσουν αξιολογήσεις, όπως έκπτωση σε μελλοντική διαμονή ή μικρό δώρο ευγνωμοσύνης.

Αντιμετωπίστε τις κριτικές με ανοιχτό μυαλό.

Μην φοβάστε τις αρνητικές κριτικές, αλλά αντιμετωπίστε τις με ανοιχτό μυαλό και χρησιμοποιήστε τις για να βελτιώσετε τον χώρο και τις υπηρεσίες σας.

Ανταμείψτε τους ευχαριστημένους πελάτες.

Οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι πιθανότερο να αφήσουν θετικές αξιολογήσεις. Σιγουρευτείτε ότι παρέχετε άψογη εξυπηρέτηση και καλή φιλοξενία, ώστε να αφήνουν θετικές αξιολογήσεις.

Απαντήστε στις αξιολογήσεις.

Ανταποκριθείτε στις αξιολογήσεις που αφήνουν οι πελάτες, είτε είναι θετικές είτε αρνητικές. Αντιδράστε ευγενικά σε αρνητικά σχόλια και ευχαριστήστε τους για τις θετικές.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές και χρησιμοποιώντας τα προτεινόμενα εργαλεία, μπορείτε να απογειώσετε τις ενοικιάσεις σας και να προσφέρετε μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες σας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη φήμη και την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Αν θέλετε αύξηση κρατήσεων και εσόδων...

Μία είναι η λύση. Απευθυνθείτε στην e-bnb.gr, που εκτός από την καταχώρηση του ακινήτου σας, σας προσφέρει :

  • καταχώρηση ακινήτου στις κατάλληλες πλατφόρμες
  • διαχείριση κρατήσεων με μηδενικό ρίσκο διπλοκράτησης
  • επικοινωνία πελατών πριν και μετά τη διαμονή τους
  • δωρεάν online προώθηση με τα εργαλεία της e-bnb
  • δυνατή παρουσία και προβολή στα Social Media
  • ανάπτυξη σωστού πελατολογίου
  • περισσότερες κρατήσεις
  • αυξημένα κέρδη έως +60%

Πως μπορεί να σας βοηθήσει η e-bnb.gr

Αναλαμβάνουμε για εσάς ό,τι χρειάζεται το ακίνητο σας για να αυξήσετε τη πληρότητα και το κέρδος από τη βραχυχρόνια μίσθωση  :  καταχώρηση και διαχείριση πλατφορμών όπως Booking, Airbnb, κατασκευή και διαχείριση ιστοσελίδας για απευθείας κρατήσεις, Social Media (Facebook & Instagram), επικοινωνία με τους πελατες πριν τη κράτηση / κατα τη διάρκεια της διαμονής τους και μετά την αναχώρηση τους και εξειδικευμένες τεχνικές Μάρκετινγκ και Πωλήσεων για τα μέγιστα αποτελέσματα σε πληροτητα και κερδοφορία.

 

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού μαζί μας για να σας συζητήσουμε τις ανάγκες της δικής σας τουριστικής επιχείρησης και να σας ενημερώσουμε για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε να αυξήσετε τα έσοδα σας .

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Φόρμα Επικοινωνίας


Για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram και μείνετε πάντα ενημερωμένοι για αποτελεσματικότερη διαχείριση ακινήτων.